http://omdc.zhitomir.ua/
Телефон КНП ОМКДЦ
47-49-19

Урядова «гаряча лінія»
1545

Управління охорони здоров'я
47-44-22

Міністерства охорони здоров’я
0-800-801-333
Комунальне некомерційне підприємство «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради
Телефон ОМКДЦ
(0412) 47-36-90
(068) 133-53-57

м. Житомир, вул. Пушкінська, 1

Наші підрозділи

Діагностика та лікування захворювань шлунково-кишкового тракту

Якщо Вас турбує: біль у животі, нудота, печія, гіркота, кислий присмак у роті, проблеми з кишечником (метеоризм, нестійкий стілець, діарея, закрепи, кров’янисті виділення), непереносимість певних видів їжі або інші симптоми з боку травлення, кваліфіковані лікарі Діагностичного центру можуть допомогти позбавитись від неприємних відчуттів та явищ та попередити розвиток небезпечних хвороб.

Якщо Ви шукаєте сучасну діагностику та ефективне лікування таких розповсюджених захворювань шлунково-кишкового тракту, як гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, функціональна диспепсія, хронічний гастрит, виразкова хвороба, хронічний холецистит, хронічний панкреатит, хронічний гепатит, синдром роздратованого кишечника, хронічний коліт та ін., Вам слідує звернутися до гастроентеролога ККВ Діагностичного центру (каб. № 34).

Слід пам’ятати, що ціла низка хвороб шлунково-кишкового тракту можуть тривалий час перебігати у прихованій формі. Наприклад, в більшості випадків, хронічний гепатит майже не має скільки-небудь значних симптомів, допоки не виникне цироз печінки, а, скажімо, рак товстої кишки протягом 1-2 років здатен викликати лише здуття живота або незначні проблеми із стільцем.

Використовуючи інноваційні методи дослідження та діагностики, спеціалісти Центру  проведуть необхідний у Вашому випадку об’єм обстежень та призначать індивідуальний курс лікування.

Для точної постановки діагнозу в розпорядженні лікаря-гастроентеролога
КУ ОМКДЦ є:
– комп’ютерна томографія органів черевної порожнини;
– фіброколоноскопія;
– езофагогастродуоденоскопія;
– дуоденальне зондування;
– дихальний тест на Хелікобактер пілорі;
– УЗД органів черевної порожнини;
– УЗ-доплерографія судин черевної порожнини.
– загальноклінічний аналіз крові;
– загальноклінічний аналіз сечі, аналіз сечі на жовчні пігменти;
– біохімічне дослідження крові (загальний білірубін та фракції, АСТ, АЛТ, ЛФ, ГГТП, тимолова проба, загальний холестерин: В-ЛП, тригліцериди, глюкоза, А-амілаза, ліпаза, загальний білок та фракції, креатинін, сечовина та ін.);
– коагулограма; – протеїнограма;
– електрохемілюмінесцентний аналіз крові на онкомаркери (АFP, СА 199), вірусні гепатити (А, В, С) та аутоімунні захворювання печінки (АNA, АМА).



повернутися назад