http://omdc.zhitomir.ua/
Телефон КНП ОМКДЦ
47-49-19

Урядова «гаряча лінія»
1545

Управління охорони здоров'я
47-44-22

Міністерства охорони здоров’я
0-800-801-333
Комунальне некомерційне підприємство «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради
Телефон ОМКДЦ
(0412) 47-36-90
(068) 133-53-57

м. Житомир, вул. Пушкінська, 1

Наші підрозділи

Ільчишина О.В. нагороджена державною відомчою відзнакою - «Медаллю академіка М.Д. Стражеска»

27 вересня 2017, переглядів: 2024

      20-22 вересня 2017 року в м. Києві відбувся XVIII Національний конгрес кардіологів України присвячений найбільш актуальним темам сучасної кардіології, в якому взяли участь Ільчишина Олена  Василівна -  обласний терапевт управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації, завідувачка кардіо-диспансерним відділенням Комунальної установи «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» Житомирської обласної ради,  Галаган Володимир Миколайович – обласний позаштатний кардіолог УОЗ ОДА, лікар-кардіолог кардіо-диспансерного відділення КУ ОМКДЦ.

     На конгресі були розглянуті основні досягнення та результати останніх міжнародних та вітчизняних досліджень в кардіології.  Під час Конгресу відбулася  міжнародна наукова сесія кардіологів США, Франції та України, спільне засідання Асоціацій кардіологів Польщі та України, спільне засідання Асоціації аритмологів України та Європейської асоціації ритму серця. Кардіологи, терапевти та сімейні лікарі прослухали доповіді та обмінялися досвідом з кардіохірургами, інтервенційними кардіологами та інвазивними  аритмологами.  Відбулося робоче засідання головних обласних спеціалістів та провідних вчених кардіологів та кардіохірургів за участю преставників Міністерства охорони здоров’я  України, на якому були обговорені подальші завдання розвитку кардіологічної служби. 

       Ільчишина Олена Василівна була нагороджена  державною відомчою відзнакою - «Медаллю академіка М.Д. Стражеска» за заслуги у галузі охорони здоров’я та  вагомий внесок у розвиток кардіології. 



повернутися назад